Stadsnätsbolaget söker kommunikationschef som vill bygga nytt

Jobbet
Vi vill bli mycket bättre på att kommunicera och söker nu dig som vill ta tag i detta och bygga upp vår kommunikation från grunden.

Du kommer äga och skapa vår kommunikation och kampanjer i alla våra kanaler – varumärke, webb, sociala medier, email, kundtjänst, och säljkanaler, samt även intern employer branding. Du utformar strategier och planer och leder genomförande och implementation genom hela organisationen. Du skapar kärlek med våra kunder i kundresans alla faser. Du stöttar fältsäljare med säljmaterial, skapar automatiserad kommunikation med kunder under leveransfasen medan de väntar på sin fiber samt driver content marketing och uppsäljkampanjer till existerande kunder för att få dem att skaffa fler och bättre tjänster ur vår portfölj.

Ditt ansvar täcker flera varumärken och produkter inom villafiber, hemlarm med kamerabevakning samt IOT och smarta hem. Det pågår just nu ett omfattande varumärkesprojekt där du omedelbart kommer att börja påverka strategi och genomförande.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att driva kommunikation mot konsumenter gällande komplexa abonnemangsprodukter. Du gillar att ta ansvar och få saker att hända, och du brinner för kommunikation och kundupplevelse. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet från breda roller där du skaffat kompetens inom kommunikation, PR, digitala medier, content marketing och kundresan. Du har god förmåga till projektledning och är van vid att jobba med externa leverantörer, men kavlar gärna upp ärmarna själv för att producera material. Du har god teknisk förståelse för webb, analys och tillhörande system och troligen finns det en growth hacker i dig.

Om företaget
Stadsnätsbolaget är Sveriges tredje största aktör inom att bygga och driva fibernät till villor, flerfamiljshus och företag. Vi är ett vasst team på ca 40 personer med entreprenöriell attityd där allt går att lösa. Vi växer väldigt snabbt med bra lönsamhet, och vi är på väg med internationell lansering i flera europeiska länder.

Stadsnätsbolaget äger även Gardio, ett av de mer innovativa larmbolagen med en egenutvecklad produkt för hemlarm med kamerabevakning, IOT och smarta hem.

Vi skall ta positionen som Sveriges, och snart norra Europas, bästa leverantör av fiber till villan. Runt detta bygger vi samtidigt en spännande portfölj med internetrelaterade tjänster för din trygghet och bekvämlighet hemma. Vi skall bli din naturliga destination för allt som rör ditt bredband, smarta hem/hemautomation, larm med kamerabevakning och liknande tjänster.

Kontoret är i Frösundavik Solna med närhet till bra kommunikationer.

Sök nu
Är detta något för dig? Maila din ansökan till joel@2complete.se. Ansök gärna idag då intervjuer sker löpande. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Joel Claéson på telefon 070-497 55 18 eller epost joel@2complete.se